Workshop-paket och två inspirerande kurser

Gillar du att delta i inspirerande skriv-workshops, samtidigt som du vill hitta lusten att skriva?

Missa då inte mitt, författaren, kurshandledaren och förläggaren Maria Bielke von Sydows och lektören, illustratören och författaren Anna-Carin Svanås spännande workshop-paket!

Tre söndagar i rad kl. 17–19 med start den 2 augusti kör vi!

2 augusti: Skriv på skoj – lek fram din text

Den 2 augusti håller jag en workshop på temat Skriv på skoj – lek fram din text. Här släpper vi alla krav på att prestera och fokuserar i stället på det lustfyllda i skrivandet. Skrivövningarna lägger fokus på att du ska ha skoj när du skriver.

9 augusti: Alla har en historia värd att berätta – om självbiografiskt skrivande

Den 9 augusti håller Maria Bielke von Sydow en workshop där hon varvar berättelser om självbiografiskt skrivande med övningar där du själv får prova på denna form av skapande och låta dig själv bli huvudperson i det du skriver.

16 augusti: Konsten att sabba en story – vanliga skrivmisstag och hur du undviker dem

Den 16 augusti vägleder dig Anna-Carin Svanå med vana ögon genom en rad skrivövningar som hjälper dig att undvika de vanligaste skrivmisstagen. Det här är helt enkelt workshopen för dig som vill lära dig hur du vässar till din text.

Du anmäler dig här.

Workshop-paketet som bonuspresent!

Vill du få workshop-paketet i bonuspresent? Det är helt möjligt. Anmäler du dig till Maria Bielke von Sydows digitala kurs i självbiografiskt skrivande eller till Anna-Carin Svanås digitala kurs om att skriva för barn får du delta i våra tre workshops helt kostnadsfritt.

Kurs i självbiografiskt skrivande med Maria Bielke von Sydow

Vecka 31, det vill säga redan nästa vecka, startar Maria Bielke von Sydows inspirerande kurs via Zoom i självbiografiskt skrivande. Under sju veckor får du ta del av Marias gedigna kunskaper i ämnet. Förutom att du kommer att få dela texter med andra deltagare i en Facebookgrupp får du vara med på ett gruppcoaching-tillfälle via zoom per vecka. Bland annat kommer du att få göra en livsinventering och närma dig det självbiografiska skrivandet genom olika textgenrer.

Gruppen kommer vara liten – cirka fem deltagare – så passa på att anmäla dig direkt. Förutom att workshop-paketet ingår som bonus får du dessutom just nu köpa kursen till specialpriset 995 kr (ordinarie pris: 1 595 kr).

Du anmäler dig till Marias kurs här.

Att skriva för barn – kurs med Anna-Carin Svanå

Det här är kursen för dig som drömmer om att skriva för barn. De olika lektionerna leder dig steg för steg genom skrivprocessen, från idé till hel text. De tar dig från osäkerhet och frustration till självförtroende och inspirerad kunskap! Kursen är helt online och du jobbar i din egen takt, när och var du vill. I kursen ingår bland annat lektioner i hur du hittar din drivkraft, grundstruktur och ditt tema, plus att du får lära dig om huvudkaraktärer, hinder, berättarperspektiv och hur du skriver med bildtänk, samt mycket mer.

Pris för kursen är 1 990 kr och just nu ingår både workshop-paketet och respons på två A4-sidor text som bonus.

Du anmäler dig till Anna-Carins kurs här.

Varmt välkommen att vara med!

Leave a Comment

Your email address will not be published.