Mässerbjudanden som skapar skrivinspiration

Vi på Kvinnohistorier är fortfarande euforiska efter den digitala bokfestivalen som ägde rum förra lördagen den 27 juni och som dessutom blev en succé! Jag säger fortfarande ”wow”!

För att även du som var med ska känna fortsatt skrivinspiration har vi från skrivpepp-scenen satt ihop några fina mässerbjudanden. (Men vi är generösa 😉 – även du som inte deltog i mässan kan ta del av våra erbjudanden.)

Medlemsgrupp på Facebook – Utveckla ditt skrivande

HELENA HANSEN

Gillar du att delta i skriv-workshops? Eller få gruppcoaching där du kan ställa frågor om ditt skrivprojekt? Då är min, Helena Hansens, medlemsgrupp Utveckla ditt skrivandepå Facebook för dig! En gång i månaden får du delta i en två timmar lång workshop och ett gruppcoaching-tillfälle. Du får även skrivutmaningar, delta i fyra av höstens femton kvinnohistoriska kvällsfikor och en del andra överraskningar.

Observera att detta prova på-erbjudande i 4 månader för 350 kr och insläpp i gruppen den här rundan endast gäller fram till midnatt den 3 juli. (Ordinarie pris är 600 kr för 4 månader eller 1 800 kr per år.)

Läs mer om medlemsgruppen och boka din plats i min webbutik.

Onlinekurs: Att skriva för barn – steg för steg från idé till hel berättelse

ANNA-CARIN SVANÅ

Drömmer du om att skriva för barn? Passa då på att delta i lektören och författaren Anna-Carin Svanås inspirerade online-kurs! De olika lektionerna leder dig steg för steg genom skrivprocessen, från idé till hel text. De tar dig från osäkerhet och frustration till självförtroende och inspirerad kunskap! Kursen är helt online och du jobbar i din egen takt, när och var du vill. Pris 1 990 kr.

Läs mer om kursen och anmäl dig på Anna-Carins hemsida.

Egentligen startar kursen i augusti, men Anna-Carin har redan tjuvstartat lite. 😉  

Kreativa och populära skrivhandböcker till oslagbart pris

CATRINE TOLLSTRÖM

Nu har du chansen att köpa skrivhandböckerna Fängsla dina läsare, väck spänning och berör på djupet och Överraska dina läsare, en idébank för oväntade vändningar till det oslagbara paketpriset 235 kr inkl. frakt. Böckerna, som är skrivna av författaren och lektören Catrine Tollström med gäster, används bland annat i kurser i kreativt skrivande på universitetsnivå – och det här erbjudandet är helt unikt.

Den som vill köpa paketet kan höra av sig direkt till Catrine på mejl: catrine.tollstrom@gmail.com. Glöm inte ange din postadress och vem du eventuellt vill att Catrine ska signera böckerna till. Betalning sker via swish.

Här kan du läsa ett smakprov ur Fängsla dina läsare.

Kurs i självbiografiskt skrivande till rabatterat pris

MARIA BIELKE VON SYDOW

Vill du skriva självbiografiskt? Alla har en historia att berätta. Passa då på att anmäla dig kursen i självbiografiskt skrivande med den erfarna kursledaren, författaren och förläggaren Maria Bielke von Sydow.

Kursen startar vecka 31 och pågår i sju veckor. Nu har du chansen att delta i kursen för endast 995 kr. (Ordinarie pris 1 595 kr.)

Du anmäler dig till kursen i min, Helena Hansens, webbutik.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *