Julerbjudande – perfekta julklappen till den som skriver!

Vill du äntligen skriva den där romanen? Eller känner du någon som du tycker borde göra det? Låt 2018 bli året då du gör verklighet av dina skrivdrömmar! Det här är den perfekta julklappen som får fart på skrivandet.

Nu har du möjlighet att beställa en förstakapitel-analys och få textrespons och coaching på ytterligare tio sidor text för endast 1495 kr. (Värde 1995 kr.)

Första kapitlet är en av romanens viktigaste komponenter. Ofta är det just första kapitlet som är avgörande för om läsaren och förlaget ska välja att fortsätta läsa. Därför bör du se till så att ditt första kapitel verkligen är så lockande och vässat som det bara går.

När jag analyserar första kapitlet av din roman tittar jag bland annat på hur öppning och anslag fungerar. Vad som också är viktigt är berättarröst, hur karaktärer etableras och hur den första konflikten ter sig. I det första kapitlet bör det nämligen finnas minst en konflikt, samtidigt som läsaren även bör få en antydan om vad som står på spel. Kort sagt så bör första kapitlet av romanen hugga tag i läsaren så direkt som det bara går.

Det här kan jag hjälpa dig med! Jag ger dig helt enkelt tips och förslag på hur du kan vidareutveckla ditt första kapitel så att det blir så lyckat som möjligt.

Där efter följer jag med dig i skrivandet av ytterligare tio sidor text. Det jag då analyserar är bland annat story, struktur, berättarperspektiv, gestaltning, karaktärsskildring och miljöbeskrivning – och även här hjälper jag dig på vägen framåt i skrivandet av din roman.

Julerbjudandet gäller fram till den 24 december och för lektörsläsning under 2018. Du kan även köpa till extra coaching/kontinuerlig textrespons för 50 kr/sida inklusive moms. Läs mer om mina övriga tjänster här.

God jul önskar Helena!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *