Digital kvinnohistorisk frukost med Sylvia Lidén Nordlund onsdag 3 juni kl. 08:30

Sylvia Lidén Nordlund

På onsdag den 3 juni kl. 08:30 är det åter dags för en digital kvinnohistorisk frukost som äger rum via Zoom. Då gästas jag av författaren Sylvia Lidén Nordlund, som gett ut en romantrilogi: Allt det du måste (2017), Om du bara vågar (2018) och Det enda du behöver (2019). Utöver det har Sylvia medverkat med noveller i en rad antologier.

  På Sylvias hemsida kan du läsa mer om hennes böcker och författarskap.

På den kvinnohistoriska frukosten kommer Sylvia att berätta om sin huvudperson Mias inre och yttre resa samt om sin egen författarresa.

Sylvia kommer även att beröra hur våra måsten begränsar oss, hur viktigt det är att våga förändras och hur försoning och acceptans kan ge lugn i själen.

Varmt välkommen att delta!  

Psst: vill du få chansen att delta gratis?

 Förutom att Sylvia har ett begränsat antal fribiljetter kan du gå till högerkolumnen här på till min hemsida prenumerera på mitt nyhetsbrev senast tisdag den 2 juni kl. 21:00. Då kommer en gratis inbjudan att dyka upp i din inkorg. Dessutom kommer du få info om kommande spännande event och inspirerande erbjudanden.

(PS: Försökte du prenumerera förra veckan? Försök igen. Tyvärr strulade uppdateringen av WordPress och nya prenumeranter på nyhetsbrevet blev därför inte registrerade.)

Väl mött på onsdag!  

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *