Kvinnohistorisk frukost med Annika Andebark

De kvinnohistoriska frukostarna är ett forum för diskussion och inspiration. Här kommer du att möta fler som ser vikten av att lyfta fram kvinnohistoria och kvinnors historier.  Bland annat kommer flera författare att dela med sig av hur de använt och använder sig av pennan för att lyfta fram kvinnor.

Evenemangen äger rum digitalt via plattformen Zoom.

Möt Annika Andebark kl. 08:00 den 20 maj 2020

Imorgon den 20 maj kl. 08:00 till ca kl. 08:45 har du chansen att träffa författaren Annika Andebark som gav ut sin suggestivt prosalyriska roman Oväsen i Älvdalen i mars i år. I romanen lyfter hon fram och gestaltar den dolda historien om häxprocesserna som ägde rum i Älvdalen på 1600-talet.

Här kan du läsa mer om boken.

Här kan du läsa mer om Annika Andebark – en engagerad författare som bland annat har sin egen YouTube-kanal som du hittar här. Du kan även följa henne på Facebook eller Instagram.

Kvinnohistorier – en ny sida som lyfter fram historier om kvinnor

De kvinnohistoriska frukostarna är ett evenemang som drivs av Kvinnohistorier, där bland annat både jag och Annika är engagerade. Tillsammans vill vi lyfta fram historier om kvinnor – både de skrivna och oskrivna – från dåtid till nutid.

Här hittar du den nystartade hemsidan kvinnohistorier.se, där du kan läsa om fler inspirerande arrangemang.

Digital bokmässa den 27 juni 2020

Bland annat arrangerar vi en digital bokmässa den 27 juni i år. Där kommer att finnas fyra scener: en kvinnohistorisk scen, en skrivscen, en scen för Hoi förlag och en hälsoscen. Välkommen att läsa mer om mässan här. Biljett till mässan inklusive tillträde alla scener kostar endast 295 kr. (Jag kommer snart dra igång en webbshop här på min hemsida – men håll utkik så länge på sidan Kvinnohistorier.)

 skrivpaket – utveckla ditt skrivande

På kvinnohistorier.se kan du även köpa inspirerande skrivpaket. I mitt paket ”Utveckla ditt skrivande” som säjs till ett rabatterat pris på endast 795 kr fram till den 12 juni (sedan för 1 589 kr) ingår en hel del spännande saker:

  • Romanen Oväsen i Älvdalen av Annika Andebark (värde 249 kr)
  • Kortromanen Sätta punkt av Annika Andebark (värde 69 kr)
  • Sex nummer av Tidningen Skriva och tillgång till alla artiklar under tolv månader (värde 450 kr)
  • Exklusiv tillgång till Facebookgrupp med skrivtips
  • Livesändning med mig, Helena Hansen (45 min) en gång i under juli, augusti, september och oktober med möjlighet att ställa frågor
  • Kvinnohistorisk frukost via Zoom vid fyra tillfälle (värde 300 kr)
  • Entrébiljett till nästkommande två bokmässor – 27 juni 2020 och 17 oktober 2020 (värde 590 kr)
  • Rabatterat pris på första kapitelanalys av mig, Helena Hansen, (ditt pris 995 kr – ordinarie pris 1 495 kr). Analysen beställs och betalas senast den 30 september 2020.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *