Skriv-workshop i Paris 28–30 oktober 2019

Våren 2019 arrangerade jag en skriv-workshop i Paris som blev väldigt lyckad. Därför har jag bestämt mig för att göra det igen!

Under tre dagar kommer vi att genomföra olika inspirerande skrivövningar som tar ditt skrivande framåt.

Den här workshopen är både till för dig som redan har ett manus på gång, eftersom skrivövningarna kan appliceras på din egen text, och för dig som drömmer om att komma igång med ett skrivprojekt. Vi kommer bland annat att fokusera på de olika sinnena.

 

 

Kanske har du dessutom, som många andra författare gjort, alltid drömt om att skriva på Paris-kaféer? Nu har du chansen! Varje dag kommer vi att besöka ett nytt kafé med litterär koppling. Kanske kommer du till exempel att få skriva där Simone de Beauvoir eller Jean-Paul Sartre hängde, eller varför inte där Strindberg satt och skrev. 

Le Barbouquin

Passa på att anmäl dig nu! Det finns bara fem platser – detta för att skapa en trygg grupp där du får så mycket respons som möjligt. Responsen sker i grupp, men det går även bra att köpa till en timmes individuell coaching.

Stannar du en eller flera dagar extra i Paris kan jag även följa med dig till fantastiskt vackra Biibliothèque Sainte-Geneviè i Latinkvarteren, en miljö där du alldeles säkert kommer hitta skriv-inspiration.

 

Tid för workshopen: varje dag den 28–30 oktober

kl. 11–16 (med paus för lunch)

  Pris: 2500 skr inkl. moms

Köp till en timmes skrivcoaching: 500 skr inkl. moms

Du anmäler dig här

Betalning: Du betalar in en anmälningsavgift på 500 skr och får därefter en faktura av mig på resterande belopp. Säker betalning sker via Payson.

 

 

Med Payson betalar du enkelt och tryggt. Välj att slutföra köpet direkt med VISA, MasterCard och internetbank eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning. Läs mer här: www.payson.se

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *