Prislista

Lektörsläsning

1 000 kr i startavgift + 11 öre per ord inklusive moms.

I tjänsten ingår många utförliga kommentarer i manuset som hjälper dig vidare och ett utlåtande på minst fem A4-sidor. I tjänsten ingår även att jag svarar på frågor inom en månad efter att du fått tillbaka ditt lektörsutlåtande. Dessa frågor kan till exempel gälla förändringar som du har gjort i texten.

För lektörsläsning av manus med text och bild, kontakta mig för offert.

Förstakapitel-analys

1 495 kr inklusive moms.

I tjänsten ingår utförliga, löpande kommentarer i texten och ett utlåtande på cirka fyra A4-sidor. Ditt första kapitel får innehålla max 2500 ord (men jag är inte jättepetig när det kommer till antal ord i ett första kapitel).

Skrivcoaching

15 öre per ord inklusive moms. Ingen startavgift utgår.

30 öre per ord inklusive moms för synopsis-analys, konfliktanalys och liknande.

I tjänsten, som ofta pågår under en längre tid, ingår kontinuerlig textrespons, råd, pepp och tips på hur du kan komma vidare i ditt skrivande.  Jag följer med dig som stöd i ditt skapande. Du får utförliga kommentarer på varje sida du skickar in samt ett utlåtande, där längden beror på hur många sidor du har skickat in.

Redaktörstjänst

I grundavgiften på 28 000 kr inklusive moms ingår redigering av 200 sidor (räknat på 350 ord per sida). Därefter: 100 kr per sida inklusive moms.

Observera att det ingår fyra redigeringsrundor samt kontinuerliga Skype- eller Zoom-samtal om texten. Den totala arbetstiden för ett manus är cirka 1,5–2 månader, beroende på manusets längd.

Spökskrivning

Vill du ha hjälp med att skriva en roman, eller kanske bara några scener? Då finns jag även där för dig.  Generellt sett är priset 500 kr per sida (räknat på 350 ord), men kontakta mig mig gärna för offert.

Manus-samtal

500 kr per timme inklusive moms. Vill du ha kommentarer på en text, som du skickar in i förväg, kostar det 15 öre per ord.

Kostnadsfritt första möte

Vill du veta om jag är rätt lektör, redaktör, skrivcoach eller spökskrivare för dig? Då kan du prata med mig via Zoom. Jag bjuder nya författare som är nyfikna på att arbeta med mig på ett 30 minuter långt Zoom-möte där du kan ställa frågor och diskutera ditt manus. Kontakta mig för mer information.

Rabatter

Läser jag samma manus en andra gång inom ramen av ett år får du 10 % rabatt på lektörstjänsten.

Hur formaterar du din text innan du skickar in den?

Jag tar endast emot text i digitalt format i Word. Skicka din text i Times New Roman i 12 p och med 1,5 i radavstånd.

Konfidentialitet

Hos mig är ditt manus säkert. Jag förbinder mig att inte yppa något om ditt manus, diskutera manuset med andra eller sprida information om det du skriver vidare.

Väntetid

Ofta är det lite väntetid innan jag kan ta mig an ditt manus. Då kan du passa på att finputsa din text. Kontakta mig gärna för mer information om när jag kan ta mig an din text. Varmt välkommen att boka in en tid!