Prislista

Lektörsläsning

1000 kr i startavgift + 35 kr/sida inkl. moms. (1 sida = 350 ord.)

I tjänsten ingår utförliga, löpande kommentarer i manuset och ett utlåtande på minst fem A4-sidor. Du får även många löpande kommentarer i texten som hjälper dig vidare. I tjänsten ingår även att jag svarar på frågor inom en månad efter att du fått tillbaka ditt lektörsutlåtande. Dessa frågor kan till exempel gälla förändringar som du gjort i texten.

För lektörsläsning av manus med text och bild, kontakta mig för offert.

Förstakapitel-analys

1495 kr inkl. moms.

I tjänsten ingår utförliga löpande kommentarer i texten och ett utlåtande på cirka fyra A4-sidor. Ditt första kapitel får innehålla max 2500 ord (men jag är inte jättepetig när det kommer till antal ord i ett första kapitel).  Summan dras av vid beställning av den större lektörstjänsten.

Skrivcoaching

50 kr per gestaltande textsida inkl. moms. Ingen startavgift tas då ut.                            100 kr per sida inkl. moms när det handlar om att bedöma synopsis, analysera konflikter och liknande.

I tjänsten ingår kontinuerlig textrespons på det du skriver under en längre tid. Jag följer med dig som stöd i ditt skapande.

Redaktörstjänst

I grundavgiften på 28 000 kr inkl. moms ingår redigering av 200 sidor.  Där efter: 100 kr per sida inkl. moms.

Observera att det ingår fyra redigeringsrundor samt kontinuerliga Skype-samtal om texten. Den totala arbetstiden för ett manus är cirka 1,5–2 månader.

Spökskrivning

kontakta mig mig gärna för offert.

Manus-samtal

500 kr inkl. moms för 30 minuter manus-samtal och kommentarer på två sidor text. Går du vidare och bokar en lektörsläsning inom sex månader drar jag av 500 kr på priset för lektörsläsningen.

1000 kr inkl. moms för en timmes manus-samtal och kommentarer på åtta sidor text.

Rabatter

Läser jag samma manus en andra gång inom ramen av ett år får du 15 % rabatt på lektörstjänsten.

Hur formaterar du din text innan du skickar in den?

Jag tar endast emot text i digitalt format i Word. Skicka din text i Times New Roman i 12 p och med 1,5 i radavstånd.

Konfidentialitet

Hos mig är ditt manus säkert. Jag förbinder mig att inte yppa något om ditt manus, diskutera manuset med andra eller sprida information om det du skriver vidare.

Väntetid

Ofta är det lite väntetid innan jag kan ta mig an ditt manus. Då kan du passa på att finputsa din text. Kontakta mig gärna för mer information om när jag kan ta mig an din text. Varmt välkommen att boka in en tid!