Manus-samtal – en ny tjänst

Från och med januari erbjuder jag en ny tjänst – manus-samtal via Zoom. Jag läser två sidor text som du har skrivit – vi pratar i 30 minuter om ditt manus.

Det här är tjänsten för dig som vill prata om hur du skulle kunna gå vidare och utveckla ditt skönlitterära eller facklitterära manus. Du skickar två sidor text i förväg, som du får tillbaka med kommentarer. Under ett 30 minuter långt möte som sker via Zoom diskuterar vi hur din text skulle kunna förbättras och vidareutvecklas.

Priset för tjänsten är 500 kr inkl. moms. Bokar du sedan en lektörstjänst av mig inom sex månader drar jag av 500 kr på priset för lektörsläsningen.

Vill du prata längre än 30 min? Det är också möjligt!

Vill du hellre prata i en timme så går det också bra. Då ingår kommentarer på åtta sidor text. Priset är 1000 kr inkl. moms.

 FAQ

Hur går mötet till?

Vi samtalar i 30 minuter via Zoom, som är en tjänst för videosamtal. Du får en länk av mig innan mötet börjar. Du bestämmer själv om du vill ha kameran på, men visst är det alltid lite roligare att ses!

Är inte två sidor ganska lite text?

Du kommer alldeles säkert att bli förvånad över hur mycket jag som lektör kan se på bara en eller ett par scener text. Välkommen att prova!

Kan jag ta upp andra problem som jag har med mitt manus?

Givetvis! Passa på att ställa alla de frågor du har om din text.

Så här har andra tyckt om tjänsten

Helena är oerhört lyhörd och superproffsig. Hon har örnblick för hur ett manus kan utvecklas, och är superduktig på att stärka såväl manuset som ens starka sidor som författare. Jag ger fem ***** av ***** möjliga.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *